Energjia “fik” biznesin, rritet çmimi i tullave dhe çimentos.

Studiot më të famshme të arkitekturës kanë zgjedhur tullën për klientët e tyre.

Problemi më i madh që ata konstatojnë sot është paqartësia se sa do. .

26/11/2022.

Çmimi i betonit, një nga zërat më të rëndësishëm tek materialet e ndërtimit është rritur me 30 për qind në terma vjetorë, nga 65-70 euro për metër kub që shitej vjet në 85-90 euro për metër kub tani.

“Sa i takon energjisë elektrike, ne kemi dy burime, 20 kv dhe 35 kv dhe mesatarisht kemi një faturë prej 10 milionë lekë në muaj, që përkon me 17-20% të kostos (çmimi i energjisë 10 lekë për kw/orë). . CMIMI 180Leke Copa Leter murale 3D | Letra ne formen e tulles Leter moderne per murin ne formen e tullave.

.

. . Sep 7, 2022 · * Një investitor privat është një marrës i informacionit që plotëson të gjitha kushtet e përcaktuara më poshtë, marrësi: Merr qasje në informacion në cilësinë personale;.

E para eshte se nuk vepron logjika ekonomike, kerkesa me oferten. u referohemi shifrave të 4 viteve më parë, ata pohojnë se prodhimi në total arrinte 4000 tonë/ ditë, ndërsa tani shifrat sugjerojnë deri në 2000-2500 ton/ditë dhe ka raste që mbeten stok.

Problemi më i madh që ata konstatojnë sot është paqartësia se sa do.

tullave të para nga balta ishte e cilësisë së lartë, në kohën e prodhimit të zgjidhjes duhet të filtruar nga çdo mbeturinat.

Duke iu referuar tabelave të çmimeve të apartamenteve për sipërfaqe shfrytëzimi, disa lagje të kryeqytetit janë bërë më të shtrenjta, në disa të tjera çmimi është ulur, ndërsa në 23 zona kadastrale çmimet nuk []. Jan 21, 2023 · TIRANË- Fabrikat e tullave dhe të qeramikës në përgjithësi kanë qenë në mes të vorbullës së krizës në vitin që lamë pas, ku rolin kryesor e ka luajtur çmimi i energjisë.

. Industri të ndryshme si tullat, çimento apo turizmi, raportojnë për rritje të kostove deri në 2.

Muraturë me tulle të lehtësuar 20x25x25 cm mbajtese në lartësi deri 3 m, Tulla të plota 20x25x25 cm , sasia 160 copë.
Aktualisht në Shqipëri një subjekt paguan 24.
TIRANË- Fabrikat e tullave dhe të qeramikës në përgjithësi kanë qenë në mes të vorbullës së krizës në vitin që lamë pas, ku rolin kryesor e ka luajtur çmimi i energjisë.

Çmimi i hekurit është rritur me më shumë se dy herë, nga 500 euro për ton një vit më parë në gati 1200 euro aktualisht.

“Vitin 2018 e mbyllëm më keq se viti 2017, kurse për 2019 shpresojmë që ndoshta do të ketë ndonjë zhvillim, duke pasur parasysh që do të ketë zgjedhje dhe zakonisht vitet elektorale kanë më shumë aktivitet.

cmimi i tullave ne shqiperi FILTER Online 1 visitors | 0 pending ADV. Çmimi i i tullave është trefishuar, nga 28. .

Operatorët e tregut pohojnë se numri i fabrikave operative është ulur ndjeshëm, pasi një pjesë tjetër kanë zgjedhur të pezullojnë aktivitetin në kushtet kur. . . Rritja e çmimeve të energjisë dhe lëndëve djegëse e kanë bërë biznesin edhe më pesimist për të ardhmen. Ekskluzive nga Okazione Durres< #Shitet dy shtepi per tre Familje Ne Durres tek fabrika tullave Rruga tregut indstrial ne Durres Tipologjija e shtepis dy kateshe Kati pare 1+1 +banjo dhe ballkon Kati dyte 1+1 +banjo dhe ballkon! Shtepia 1 kateshe eshte 2+1! Trualli 340m2 E gjith ndertesa mbi 235m2 #Cmimi 145,000€ Tel 00355694455666 00355693640777. .

.

Imagjinoni cfarë do të thotë kjo për ne nëse rritet cmimi?”, u shpreh Baltëza. .

Atje do të gjeni modele.

Nxjerrja në treg lirë në kushtet e krizës na ka bërë jokonkurrues.

.

Imagjinoni cfarë do të thotë kjo për ne nëse rritet cmimi?”, u shpreh Baltëza.

Këtë vit, çmime më të larta shitje ofrojnë edhe zonat rezidenciale të cilat kanë përfunduar punimet.